X
X

Bulut Sunucu Paketlerimizde En İyi Fiyat ve Kaliteli Hizmet Sizleri Bekliyor! Hemen Git

X
X

VPS Server

HomepageNews from UsVPS Server

 

Yüksek Performanslı VPS Sunucunuzu Seçin!

Yeni nesil VPS Sunucu ekonomik, ücretsiz sunucu taşıma ve yüksek performansıyla karşınızda. En uygun fiyat seçenekleriyle bulut sunucuya sahip olma fırsatını kaçırmayın!

Turknethost.com Müşterilerimize, Türkiye veya Dünya nın herhangi bir noktasının neresinde olursa olsun VPS Sunucu hizmeti veriyoruz.

Diğer Hizmetlerimiz; VPS Bulut, VPS Cloud, VPS Sanal, VPS Sunucu, VPS Bulut Sunucu, VPS Cloud Sunucu, VPS Cloud Server, VPS Server, VPS sanal sunucu, VPS dedicated, VPS Vps Sunucu, VPS Vds Sunucu, VPS Backup Server, VPS Bulut, VPS Cloud, VPS Sanal, VPS Sunucu, VPS Bulut Sunucu, VPS Cloud Sunucu, VPS Cloud Server, VPS Server, VPS sanal sunucu, VPS dedicated, VPS Vps Sunucu, VPS Vds Sunucu, VPS Backup Server, gibi tüm içeriklerden Sunucu hizmeti vermekteyiz.

VPS, VPS kullanan ve bulut sunucu hizmeti almak isteyen kurumsal ve bireysel müşterilerimiz için doğru tercih olacaktır.

 



İstediğiniz Yerden Erişim

VPS Sunucu kullanan müşterimiz yazılımlarını ister işter, ister evden, internet olan herhangi bir ortamdan 7/24 güvenli ve kesintisiz olarak erişim sağlayabilirler.

Beklentinizi Fazlasıyla Karşılayacak Güçlü Bulut (Cloud) Sunucu

VPS.com tüm uygulamaları sorunsuz çalıştırabileceğiniz yedekli, güvenli ve kesintisiz bir VPS Sunucu hizmeti sağlar.

 

100% SSD Disk

SSD Diskler, klasik disklere göre 10 Kata kadar daha fazla okuma/yazma hızı ve IOPS değerine sahiptirler. Bu sayede sistemleriniz hızlı açılır.

 

Yüksek Hızlı İnternet Erişimi

Her sanal sunucu kendisine özel konfigüre edilmiş ve anlık yüksek bağlantı hızıyla erişim yapabilmektedir. VPS Sunucu sahibi müşterilerimiz bu sayede yurt içi ve dışından en hızlı erişime sahip olurlar.

 

Yüksek Performanslı Donanımlar

Bulut Sunucu müşterilerimizin en iyi performansı alabilmesi için alt yapımız en iyi sunucu, depolama ve ağ donanımlarından oluşmaktadır.

 

100% Yedekleme (Backup)

VPS Sunucu kullanan müşterilerimizin her gece alınan full backup ile 100 % yedekleme ile verileri tam güvendedir.

 

Güvenlik (Firewall) Hizmeti

VPS Sunucu kullanan müşterilerimizin her türlü siber saldırılara karşı standart firewall hizmetimiz tarafınan korunmaktadır.

 

Ücretsiz Taşıma Hizmeti

Yazılımlarınızı VPS sunucularına geçişinizi sorunsuz ve ücret olarak gerçekleştirmek için ücretsiz taşıma hizmeti sunmaktayız.

 

100% Memnuniyeti

Tüm VPS Sunucu paketlerimizden 100% memnun kalmanızı garanti ediyoruz. Memnun kalmazsanız ürün 15 gün içinde koşulsuz iade edilir.

 

 

SİZE ÖZEL VPS SUNUCU PAKETLERİMİZ İÇİN TIKLAYINIZ.

 



SORULARINIZ İÇİN İLETİŞİM KANALLARIMIZ AÇIK

 

Sorularınız İletişim Formu Sorularınız Bizi Arayınız WhatsApp Destek Hattı
MESAJ GÖNDER 0 850 259 1 200 05059391646

 


 


---- Top