X
X

Bulut Sunucu Paketlerimizde En İyi Fiyat ve Kaliteli Hizmet Sizleri Bekliyor! Hemen Git

X
X

Sigorta Şirketleri için Kurumsal E-Posta Adresi

HomepageNews from UsSigorta Şirketleri için Kurumsal E-Posta Adres...

Sigorta Şirketleri için Kurumsal E-Posta Adresi

TOBB Sigorta Acenteleri İcra Komitesi tarafından Levhaya kayıtlı tüm acentelere yapılan duyuruda, SEDDK tarafından yayımlanan Sigortacılık Verilerinin Genel Veri Tabanına Kayıtlanmasına İlişkin Genelge (2023/24) uyarınca;

- Levhaya kayıtlı sigorta acentelerinin en geç 29 Mart 2024 tarihine kadar kurumsal uzantılı e-posta adresi edinmesi,
- Söz konusu e-posta adresini Levha’ya kaydettirmesi,
- SBM’de tanımlı alt kullanıcılarının e-posta adreslerini kurumsal uzantılı e-posta adresi ile uyumlu hale getirerek SBM sisteminde güncellemesi,
- Aksi takdirde, 29 Mart 2024 tarihi itibariye kurumsal uzantılı e-posta adresi kullanmayan acente Yetkili Kullanıcı ve Alt Kullanıcılarının işlem yetkisinin SBM tarafından kapatılacağı bildirilmiştir.

Konuya ilişkin olarak SBM tarafından hazırlanan kılavuza https://tobb.org.tr/Documents/2024/Klavuz.pdf linkinden erişilebilmekte birlikte, ekte de verilmiş olup, e-posta adreslerinin ne şekilde oluşturulması gerektiğine ilişkin kılavuzda yer alan önemli hususlar bilgi amacıyla aşağıda belirtilmiştir:

- SBM sistemine giriş için kullanılan Yetkili Kullanıcı (acenteliğe ait admin kullanıcı, sbm_Levha No şeklinde tanımlanmış olan) ve Alt Kullanıcı (acente ortağı/müdürü/personeline ait kullanıcı) için kurumsal uzantılı e-posta adresi oluşturulması sağlanmalıdır.
- E-posta adresi oluşturulurken, şahsi amaçlarla sıkça kullanılan Gmail, Outlook, Hotmail vb uzantılı adresler kullanılmamalıdır. Örneğin, “testacente@gmail.com” adresini acentenin kurumsal e-posta adresi olarak değerlendirmek uygun olmayacaktır. “kisiadi@testsigortaacentesi.com, testsigorta@testsigorta.com” gibi kullanımlar beklenmektedir.
- Alt Kullanıcı e-posta adresi uzantısının, Yetkili Kullanıcı e-posta adresi uzantısı ile aynı olması zorunludur. Eğer Yetkili Kullanıcının e-posta adresi "kisiadi@testsigortaacentesi.com” ise, Alt Kullanıcıların da e-posta adresi “...@testsigortaacentesi.com” formatında olmalıdır.
- Yetkili Kullanıcı için (acenteliğe ait admin kullanıcı) oluşturulan kurumsal uzantılı e-posta adresinin ilgili Ticaret / Ticaret ve Sanayi Odasının Sigortacılık Birimine bildirilerek Levha’ya kaydedilmesi sağlanmalıdır.
- Acente Yetkili Kullanıcısı tarafından geçmişte oluşturulmuş Alt Kullanıcıların e-posta adresleri ise, Yetkili Kullanıcı (sbm_Levha No şeklinde tanımlı olan) ile SBM sistemine giriş yapılarak güncellenmelidir. Ekte yer alan SBM kılavuzunda işlem adımlarına ilişkin ekran görüntüleri yer almaktadır. Öte yandan, bundan sonra oluşturulacak Alt Kullanıcıların e-posta adresleri, yine yukarıda belirtilen koşullar doğrultusunda doğru ve uygun şekilde tanımlanmalıdır.

E-posta kurulum hizmeti veren firmalardan destek almanız mümkündür.

SBM’ye giriş için kullanıcı vb. konularda sigorta şirketlerince acenteler adına herhangi bir işlem yapılamadığından, SBM’den bilgi alınması uygun olacaktır.


Sizde Sigorta Şirketiniz adına Özel Kurumsal Uzantılı E-Posta Adresi alarak, Bilgisayar ve Mobil üzerinden %100 uyumlu bir şekilde, yasalara uygun, Türkiye lokasyon sunucularda barındırılan Kurumsal Uzantılı E-Posta hizmetine sahip olma fırsatını kaçırmayın!

 



İstediğiniz Yerden Erişim

Kurumsal E-Posta Hizmeti kullanan müşterimiz yazılımlarını ister işter, ister evden, internet olan herhangi bir ortamdan 7/24 güvenli ve kesintisiz olarak erişim sağlayabilirler.

Beklentinizi Fazlasıyla Karşılayacak Güçlü Kurumsal E-Posta Hizmeti ile turknethost.com tüm uygulamaları sorunsuz çalıştırabileceğiniz yedekli, güvenli ve kesintisiz bir Kurumsal E-Posta Hizmeti hizmeti sağlar.


100% SSD Disk

SSD Diskler, klasik disklere göre 10 Kata kadar daha fazla okuma/yazma hızı ve IOPS değerine sahiptirler. Bu sayede sistemleriniz hızlı açılır.


Yüksek Hızlı İnternet Erişimi

Her sanal sunucu kendisine özel konfigüre edilmiş ve anlık yüksek bağlantı hızıyla erişim yapabilmektedir.Kurumsal E-Posta Hizmeti sahibi müşterilerimiz bu sayede yurt içi ve dışından en hızlı erişime sahip olurlar.


Yüksek Performanslı Donanımlar

Kurumsal E-Posta Hizmeti müşterilerimizin en iyi performansı alabilmesi için alt yapımız en iyi sunucu, depolama ve ağ donanımlarından oluşmaktadır.


100% Yedekleme (Backup)

Kurumsal E-Posta Hizmeti kullanan müşterilerimizin her gece alınan full backup ile 100 % yedekleme ile verileri tam güvendedir.

 

Güvenlik (Firewall) Hizmeti

Kurumsal E-Posta Hizmeti kullanan müşterilerimizin her türlü siber saldırılara karşı standart firewall hizmetimiz tarafınan korunmaktadır.

 

Anti-Virüs ve Anti-Spam Koruması

Kurumsal E-Posta Hizmeti ile spam e-postalarını %99,9 oranında durdurun.

 

Ücretsiz Taşıma Hizmeti

Yazılımlarınızı Turknethost sunucularına geçişinizi sorunsuz ve ücret olarak gerçekleştirmek için ücretsiz taşıma hizmeti sunmaktayız.

 

100% Memnuniyeti

Tüm Kurumsal E-Posta Hizmeti paketlerimizden 100% memnun kalmanızı garanti ediyoruz. Memnun kalmazsanız ürün 15 gün içinde koşulsuz iade edilir.

 

SİZE ÖZEL KURUMSAL E-POSTA PAKETLERİMİZ İÇİN TIKLAYINIZ.

 



SORULARINIZ İÇİN İLETİŞİM KANALLARIMIZ AÇIK

 

Sorularınız İletişim Formu Sorularınız Bizi Arayınız WhatsApp Destek Hattı
MESAJ GÖNDER 0 850 259 1 200 08502591200

 


 


---- Top