X
X

Bulut Sunucu Paketlerimizde En İyi Fiyat ve Kaliteli Hizmet Sizleri Bekliyor! Hemen Git

X
X

Fornext Yazılım Bulut Sunucu

HomepageNews from UsFornext Yazılım Bulut Sunucu

 

Yüksek Performanslı Bulut Sunucunuzu Seçin!

Yeni nesil Bulut sunucu (Cloud Server) ekonomik, ücretsiz sunucu taşıma ve yüksek performansıyla karşınızda. En uygun fiyat seçenekleriyle bulut sunucuya sahip olma fırsatını kaçırmayın!

Fornext Müşterilerimize, Türkiye veya Dünya nın herhangi bir noktasının neresinde olursa olsun Bulut (Cloud) Sunucu hizmeti veriyoruz.

Diğer Hizmetlerimiz; Fornext Bulut, Fornext Cloud, Fornext Sanal, Fornext Sunucu, Fornext Bulut Sunucu, Fornext Cloud Sunucu, Fornext Cloud Server, Fornext Server, Fornext sanal sunucu, Fornext dedicated, Fornext Vps Sunucu, Fornext Vds Sunucu, Fornext Backup Server, Fornext Yazılım Bulut, Fornext Yazılım Cloud, Fornext Yazılım Sanal, Fornext Yazılım Sunucu, Fornext Yazılım Bulut Sunucu, Fornext Yazılım Cloud Sunucu, Fornext Yazılım Cloud Server, Fornext Yazılım Server, Fornext Yazılım sanal sunucu, Fornext Yazılım dedicated, Fornext Yazılım Vps Sunucu, Fornext Yazılım Vds Sunucu, Fornext Yazılım Backup Server, gibi tüm içeriklerden Sunucu hizmeti vermekteyiz.

Turknethost, Fornext Yazılım kullanan ve bulut sunucu hizmeti almak isteyen kurumsal ve bireysel müşterilerimiz için doğru tercih olacaktır.

 



İstediğiniz Yerden Erişim

Bulut (Cloud) Sunucu kullanan müşterimiz yazılımlarını ister işter, ister evden, internet olan herhangi bir ortamdan 7/24 güvenli ve kesintisiz olarak erişim sağlayabilirler.

Beklentinizi Fazlasıyla Karşılayacak Güçlü Bulut (Cloud) Sunucu

turknethost.com tüm uygulamaları sorunsuz çalıştırabileceğiniz yedekli, güvenli ve kesintisiz bir Bulut (Cloud) Sunucu hizmeti sağlar.

 

100% SSD Disk

SSD Diskler, klasik disklere göre 10 Kata kadar daha fazla okuma/yazma hızı ve IOPS değerine sahiptirler. Bu sayede sistemleriniz hızlı açılır.

 

Yüksek Hızlı İnternet Erişimi

Her sanal sunucu kendisine özel konfigüre edilmiş ve anlık yüksek bağlantı hızıyla erişim yapabilmektedir. Bulut (Cloud) Sunucu sahibi müşterilerimiz bu sayede yurt içi ve dışından en hızlı erişime sahip olurlar.

 

Yüksek Performanslı Donanımlar

Bulut Sunucu müşterilerimizin en iyi performansı alabilmesi için alt yapımız en iyi sunucu, depolama ve ağ donanımlarından oluşmaktadır.

 

100% Yedekleme (Backup)

Bulut (Cloud) Sunucu kullanan müşterilerimizin her gece alınan full backup ile 100 % yedekleme ile verileri tam güvendedir.

 

Güvenlik (Firewall) Hizmeti

Bulut (Cloud) Sunucu kullanan müşterilerimizin her türlü siber saldırılara karşı standart firewall hizmetimiz tarafınan korunmaktadır.

 

Ücretsiz Taşıma Hizmeti

Yazılımlarınızı Turknethost sunucularına geçişinizi sorunsuz ve ücret olarak gerçekleştirmek için ücretsiz taşıma hizmeti sunmaktayız.

 

100% Memnuniyeti

Tüm Bulut (Cloud) Sunucu paketlerimizden 100% memnun kalmanızı garanti ediyoruz. Memnun kalmazsanız ürün 15 gün içinde koşulsuz iade edilir.

 

 

SİZE ÖZEL BULUT (CLOUD) SUNUCU PAKETLERİMİZ İÇİN TIKLAYINIZ.

 



SORULARINIZ İÇİN İLETİŞİM KANALLARIMIZ AÇIK

 

Sorularınız İletişim Formu Sorularınız Bizi Arayınız WhatsApp Destek Hattı
MESAJ GÖNDER 0 850 259 1 200 05059391646

 


 


---- Top