X
X

Bulut Sunucu Paketlerimizde En İyi Fiyat ve Kaliteli Hizmet Sizleri Bekliyor! Hemen Git

X
X

Plesk Turkey

HomepageArticlesPlesk Turkey

Plesk Panel Türkiye Bayisi olarak; 

Sizlere Yeni Nesil Sunucu Yönetim Platformu ile Sunucunuzu Yönetmeyi sunuyoruz.

Centos ve Windows sunucularınız için UCUZ PLESK PANEL LİSANSLARI karşınızda. En uygun fiyat seçenekleriyle Plesk Panel sahip olma fırsatını kaçırmayın!

Plesk Panel Müşterilerimize, Türkiye veya Dünya nın herhangi bir noktasının neresinde olursa olsun Ucuz Plesk Panel Lisans hizmeti veriyoruz.

Diğer Hizmetlerimiz; Plesk Türkiye, Plesk Partner, Plesk İş ortağı, Plesk Lisans, Ücretsiz Plesk, Trial Plesk, Free Plesk, Plesk Kontrol Panel, Plesk Turkey, Plesk Bayi, Plesk Bayii, Plesk Bayisi, Plesk Server, Plesk VDSPlesk Bulut, Plesk Cloud, Plesk Sanal, Plesk Sunucu, Plesk Bulut Sunucu, Plesk Cloud Sunucu, Plesk Cloud Server, Plesk Server, Plesk sanal sunucu, Plesk dedicated, Plesk Vps Sunucu, Plesk Vds Sunucu, Plesk Backup Server, Plesk Yazılım Bulut, Plesk Yazılım Cloud, Plesk Yazılım Sanal, Plesk Yazılım Sunucu, Plesk Yazılım Bulut Sunucu, Plesk Yazılım Cloud Sunucu, Plesk Yazılım Cloud Server, Plesk Yazılım Server, Plesk Yazılım sanal sunucu, Plesk Yazılım dedicated, Plesk Yazılım Vps Sunucu, Plesk Yazılım Vds Sunucu, Plesk Yazılım Backup Server, gibi tüm içeriklerde Plesk Panel hizmeti vermekteyiz.

Turknethost, Plesk Panel kullanan ve bulut sunucu hizmeti almak isteyen kurumsal ve bireysel müşterilerimiz için doğru tercih olacaktır.

 


 
 

Merkezi Kontrol Paneli

Plesk Panel kullanan müşterilerimiz Tek bir gösterge panosundan birden çok site oluşturun ve yönetin . Aynı yerden güncellemeleri çalıştırabilir, performansı izleyebilir ve yeni potansiyel müşterileri dahil edebilirsiniz.

Güçlü Site ve Sunucu Güvenliği

İşletim sistemi, ağ ve uygulamalar genelinde geniş güvenlik seviyeleri. Plesk barındırma kontrol paneli çekirdeğinde yerleşiktir ve sektör lideri güvenlik ortaklarımız aracılığıyla geliştirilmiştir.
 

100'den Fazla Uzantı ile Genişletilebilir

DigiCert SSL, CloudLinux, Cloudflare, Atomicorp, NodeJs, PHP, NGINX, Let's Encrypt, Git, ImunifyAV, Backup to Cloud Pro ve daha fazlası gibi araçları entegre ederek platformunuzla daha fazlasını yapın.

WordPress Siteleri için En İyi Araç Seti

Tüm siteleri kurmak, yönetmek, güncellemek ve güvenliğini sağlamak için Tek bir elektrikli aletle saatlerce tasarruf edin. Şunları içerir: otomatik AI destekli regresyon testi, klonlama, hazırlama ortamı, yedekleme ve geri yükleme özellikleri.

Tüm platformlar ve hiper ölçek seçenekleriyle uyumlu

Tüm sanallaştırma ve konteyner platformlarında çalışan tek WebOps/barındırma platformu. Ayrıca AWS, Google, Alibaba, Azure ve DigitalOcean gibi devasa bulut sağlayıcıları

Eksiksiz Esneklik ve Kontrol

İhtiyacınız olan herhangi bir üçüncü taraf, açık kaynak veya özelleştirilmiş uygulamayı yükleyebilmeniz için her Plesk destekli VPS ve özel sunucuda SSH aracılığıyla tam kök erişimi elde edersiniz.

UCUZ PLESK PANEL PAKETLERİMİZ İÇİN TIKLAYINIZ.

 



SORULARINIZ İÇİN İLETİŞİM KANALLARIMIZ AÇIK

 

Sorularınız İletişim Formu Sorularınız Bizi Arayınız WhatsApp Destek Hattı
MESAJ GÖNDER 0 850 259 1 200 05059391646

 


 


---- Top