X
X

Bulut Sunucu Paketlerimizde En İyi Fiyat ve Kaliteli Hizmet Sizleri Bekliyor! Hemen Git

X
X

دریافت آدرس ایمیل با افزونه شرکتی

الصفحة الرئيسيةأخبار منادریافت آدرس ایمیل با افزونه شرکتی

Kurumsal Uzantılı E-posta Adresi mi Lazım?


Firmanıza özel Kurumsal Uzantılı E-Posta Adresi alarak, Bilgisayar ve Mobil üzerinden %100 uyumlu bir şekilde, yasalara uygun, Türkiye lokasyon sunucularda barındırılan Kurumsal Uzantılı E-Posta hizmetine sahip olma fırsatını kaçırmayın!

Müşterilerimize, Türkiye veya Dünya nın herhangi bir noktasının neresinde olursa olsun Kurumsal E-Posta Hizmeti veriyoruz.

Turknethost, Kurumsal E-Posta Hizmeti almak isteyen kurumsal ve bireysel müşterilerimiz için doğru tercih olacaktır.



İstediğiniz Yerden Erişim

Kurumsal E-Posta Hizmeti kullanan müşterimiz yazılımlarını ister işter, ister evden, internet olan herhangi bir ortamdan 7/24 güvenli ve kesintisiz olarak erişim sağlayabilirler.

Beklentinizi Fazlasıyla Karşılayacak Güçlü Kurumsal E-Posta Hizmeti ile turknethost.com tüm uygulamaları sorunsuz çalıştırabileceğiniz yedekli, güvenli ve kesintisiz bir Kurumsal E-Posta Hizmeti hizmeti sağlar.


100% SSD Disk

SSD Diskler, klasik disklere göre 10 Kata kadar daha fazla okuma/yazma hızı ve IOPS değerine sahiptirler. Bu sayede sistemleriniz hızlı açılır.


Yüksek Hızlı İnternet Erişimi

Her sanal sunucu kendisine özel konfigüre edilmiş ve anlık yüksek bağlantı hızıyla erişim yapabilmektedir.Kurumsal E-Posta Hizmeti sahibi müşterilerimiz bu sayede yurt içi ve dışından en hızlı erişime sahip olurlar.


Yüksek Performanslı Donanımlar

Kurumsal E-Posta Hizmeti müşterilerimizin en iyi performansı alabilmesi için alt yapımız en iyi sunucu, depolama ve ağ donanımlarından oluşmaktadır.


100% Yedekleme (Backup)

Kurumsal E-Posta Hizmeti kullanan müşterilerimizin her gece alınan full backup ile 100 % yedekleme ile verileri tam güvendedir.

 

Güvenlik (Firewall) Hizmeti

Kurumsal E-Posta Hizmeti kullanan müşterilerimizin her türlü siber saldırılara karşı standart firewall hizmetimiz tarafınan korunmaktadır.

 

Anti-Virüs ve Anti-Spam Koruması

Kurumsal E-Posta Hizmeti ile spam e-postalarını %99,9 oranında durdurun.

 

Ücretsiz Taşıma Hizmeti

Yazılımlarınızı Turknethost sunucularına geçişinizi sorunsuz ve ücret olarak gerçekleştirmek için ücretsiz taşıma hizmeti sunmaktayız.

 

100% Memnuniyeti

Tüm Kurumsal E-Posta Hizmeti paketlerimizden 100% memnun kalmanızı garanti ediyoruz. Memnun kalmazsanız ürün 15 gün içinde koşulsuz iade edilir.

 

SİZE ÖZEL KURUMSAL E-POSTA PAKETLERİMİZ İÇİN TIKLAYINIZ.

 



SORULARINIZ İÇİN İLETİŞİM KANALLARIMIZ AÇIK

 

Sorularınız İletişim Formu Sorularınız Bizi Arayınız WhatsApp Destek Hattı
MESAJ GÖNDER 0 850 259 1 200 08502591200

 


 


---- Top