X
X

Bulut Sunucu Paketlerimizde En İyi Fiyat ve Kaliteli Hizmet Sizleri Bekliyor! Hemen Git

X
X

سرور مجازی

الصفحة الرئيسيةأخبار مناسرور مجازی

Yüksek Performanslı Sanal Sunucunuzu Seçin!

Yeni nesil Sanal Sunucu ekonomik, ücretsiz sunucu taşıma ve yüksek performansıyla karşınızda. En uygun fiyat seçenekleriyle Sanal sunucuya sahip olma fırsatını kaçırmayın!

Turknethost.com Müşterilerimize, Türkiye veya Dünya nın herhangi bir noktasının neresinde olursa olsun Sanal Sunucu hizmeti veriyoruz.

Diğer Hizmetlerimiz; Sanal Sunucu, Sanal Cloud, Sanal Sanal, Sanal Sunucu, Sanal Sanal Sunucu, Sanal Cloud Sunucu, Sanal Cloud Server, Sanal Server, Sanal sanal sunucu, Sanal dedicated, Sanal Vps Sunucu, Sanal Vds Sunucu, Sanal Backup Server, Sanal Sanal, Sanal Cloud, Sanal Sanal, Sanal Sunucu, Sanal Sanal Sunucu, Sanal Cloud Sunucu, Sanal Cloud Server, Sanal Server, Sanal sanal sunucu, Sanal dedicated, Sanal Vps Sunucu, Sanal Vds Sunucu, Sanal Backup Server, gibi tüm içeriklerden Sunucu hizmeti vermekteyiz.

Sanal, Sanal kullanan ve Sanal sunucu hizmeti almak isteyen kurumsal ve bireysel müşterilerimiz için doğru tercih olacaktır.

 



İstediğiniz Yerden Erişim

Sanal Sunucu kullanan müşterimiz yazılımlarını ister işter, ister evden, internet olan herhangi bir ortamdan 7/24 güvenli ve kesintisiz olarak erişim sağlayabilirler.

Beklentinizi Fazlasıyla Karşılayacak Güçlü Sanal (Cloud) Sunucu

Sanal.com tüm uygulamaları sorunsuz çalıştırabileceğiniz yedekli, güvenli ve kesintisiz bir Sanal Sunucu hizmeti sağlar.

 

100% SSD Disk

SSD Diskler, klasik disklere göre 10 Kata kadar daha fazla okuma/yazma hızı ve IOPS değerine sahiptirler. Bu sayede sistemleriniz hızlı açılır.

 

Yüksek Hızlı İnternet Erişimi

Her sanal sunucu kendisine özel konfigüre edilmiş ve anlık yüksek bağlantı hızıyla erişim yapabilmektedir. Sanal Sunucu sahibi müşterilerimiz bu sayede yurt içi ve dışından en hızlı erişime sahip olurlar.

 

Yüksek Performanslı Donanımlar

Sanal Sunucu müşterilerimizin en iyi performansı alabilmesi için alt yapımız en iyi sunucu, depolama ve ağ donanımlarından oluşmaktadır.

 

100% Yedekleme (Backup)

Sanal Sunucu kullanan müşterilerimizin her gece alınan full backup ile 100 % yedekleme ile verileri tam güvendedir.

 

Güvenlik (Firewall) Hizmeti

Sanal Sunucu kullanan müşterilerimizin her türlü siber saldırılara karşı standart firewall hizmetimiz tarafınan korunmaktadır.

 

Ücretsiz Taşıma Hizmeti

Yazılımlarınızı Sanal sunucularına geçişinizi sorunsuz ve ücret olarak gerçekleştirmek için ücretsiz taşıma hizmeti sunmaktayız.

 

100% Memnuniyeti

Tüm Sanal Sunucu paketlerimizden 100% memnun kalmanızı garanti ediyoruz. Memnun kalmazsanız ürün 15 gün içinde koşulsuz iade edilir.

 

 

SİZE ÖZEL Sanal SUNUCU PAKETLERİMİZ İÇİN TIKLAYINIZ.

 



SORULARINIZ İÇİN İLETİŞİM KANALLARIMIZ AÇIK

 

Sorularınız İletişim Formu Sorularınız Bizi Arayınız WhatsApp Destek Hattı
MESAJ GÖNDER 0 850 259 1 200 05059391646

 


 


---- Top